Terug Lees dit artikel

Pasta Primavera

Pasta Primavera


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzigingen op de verpakking.
  2. Snijd de asperges in stukjes. Breng water aan de kook en kook de witte asperges 15 minuten en de groene 5 minuten. Schep ze met een schuimspaan uit de pan en leg ze in koud water.
  3. Leg de tuinbonen in een pan kokend water. Haal ze er na 2 min uit en laat ze afkoelen in koud water.
  4. Verhit de olie in een braadpan. Bak de bleekselderij al roerend 2 minuten. Roer erwtjes en room erdoor en kook alles nog 3 minuten.
  5. Voeg asperges, tuinbonen en Parmezaanse kaas toe en breng het geheel aan de kook. Laat de saus 1 minuut sudderen. Maak indien nodig op smaak met zout en peper.



Dit artikel delen?