Bananen-pompoenbrood met abrikozen en cashews
Bananen-pompoenbrood met abrikozen en cashews
Voor 4 personen
- cashewnoten 50 g,
- honing 1 eetl
- gedroogde abrikozen 8, grof gehakt
- lupinemeel 100 g
- boekweitmeel 100 g
- wijnsteenbakpoeder 1½ theel
- kaneel gemalen 1 theel
- appel-mangopuree 60 ml
- bananen 2 rijpe, gepureerd
- pompoen 200 g, gekookt en in blokjes
- eieren 2
- olie scheutje
- zout snufje
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Vermeng de cashewnoten met de honing en rooster ca. 5 minuten in de oven. Laat afkoelen en hak dan grof.
- Meng alle ingrediënten in een grote kom met een garde door elkaar.
- Bekleed een kleine, lichtjes ingevette cakevorm met bakpapier en schep het beslag erin. Bak in ca. 45 minuten goudbruin en gaar.