Terug Lees dit artikel

Bataat-andijviestamppotje met gehaktballen en uiensaus

Bataat-andijviestamppotje met gehaktballen en uiensaus


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Kook de bataten gaar in ruim water met eventueel zout (ca. 15-20 minuten). Voeg in de laatste minuten de erwten toe.
  2. Verhit intussen een koekenpan met een scheutje olie en bak hierin de uien in 5 minuten zacht op middelhoog vuur, blus af met een scheut witte wijn of bouillon en verwarm nog 1 minuut.
  3. Bak intussen in een andere pan de gehaktballen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Giet de bataten met de erwten af, voeg de geperste knoflook toe en een scheut olijfolie. Maak goed op smaak met zout en peper en stamp de rauwe andijvie erdoor.
  5. Serveer de stamp met gehaktballen en uiensaus.



Dit artikel delen?