Terug Lees dit artikel

Bloemkoolfritatta

Bloemkoolfritatta


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui en salie 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de bloemkool toe en bak 4 min. mee.
  2. Klop in een ruime kom de eieren los met de haverdrink en kaas. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Vet de quichevorm in. Verdeel het bloemkoolmengsel over de vorm. Laat de paprika uitlekken en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Schenk het eimengsel over de bloemkool en verdeel de paprika erover. Bak de frittata in het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.
  4. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten in 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord en hak grof. Bestrooi de frittata met de hazelnoten en serveer.



Dit artikel delen?