Broccoliomelet met tuinkers
Broccoliomelet met tuinkers
Voor 2-3 personen
- 300 g broccoli, in kleine roosjes
- 6 eieren
- 3 eetl olijfolie
- 2 grote tomaten, ontveld, zaadjes verwijderd, in reepjes
- 1 ui, fijngesnipperd
- 1 bosje rucola, grof gehakt
- 1 bakje tuinkers, afgeknipt boven de wortels
Bereiding
- Kook de broccoliroosjes beetgaar en laat ze goed uitlekken.
- Klop de eieren los met wat peper.
- Verhit 1 eetl olijfolie in een pan en bak de broccoli, tomaat en ui 3 minuten. Haal ¾ van het mengsel uit de pan.
- Schenk ¼ van de eieren over het broccolimengsel. Keer de omelet als de bovenkant net droog is. Bak deze kant nog 1 minuut. Bak op deze manier nog 3 omeletten.
- Verdeel de rucola en tuinkers over de omeletten en vouw ze dubbel. Lekker met vers volkorenbrood.