Terug Lees dit artikel

Caesar Salade

Caesar Salade


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Maak de slablaadjes los van de nerf en was ze. Droog de sla liefst in een slacentrifuge of dep goed droog.
  2. Besprenkel de broodblokjes rondom met olijfolie en meng het geperste teentje knoflook erdoor. Bestrooi met zout. Bak de blokjes krokant in een koekenpan, regelmatig omschudden. Laat uitlekken op keukenpapier.
  3. Meng met de staafmixer de yoghurt met olijfolie, citroensap, een teentje knoflook, worcestershiresaus en 2 van de sardinefilets tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Maak de sla aan met de helft van de dressing en verdeel over 4 borden.
  5. Leg de partjes ei erbij, de overgebleven sardines, oude kaas en de croutons. Schep er de rest van de dressing over en serveer meteen.



Dit artikel delen?