Terug Lees dit artikel

Chinese koolstamppot met pittig gemarineerde karbonades

Chinese koolstamppot met pittig gemarineerde karbonades


Voor 4 personen


Voor de marinade


Bereiding

  1. Pureer alle marinade-ingrediënten met een keukenmachine of staafmixer. Schep de marinade in een lage ovenschaal en leg de karbonades erin. Zorg dat het vlees goed bedekt is en laat ±4 uur marineren.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C.
  3. Bak de karbonades, inclusief marinade, in ±25 minuten gaar in de oven.
  4. Kook ondertussen de aardappels gaar in bouillon of water (±15-20 minuten). Giet af en stamp er, samen met een scheutje melk en de olie, een mooie puree van.
  5. Schep de Chinese kool door de puree en warm goed door.
  6. Serveer de stamppot met de karbonades erop en verdeel de marinade erover. Garneer eventueel met krullen bleekselderij.



Dit artikel delen?