Terug Lees dit artikel

Couscoussalade met perzik

Couscoussalade met perzik


Couscoussalade met perzik

4 kipfilets, in blokjes
sap van 1 citroen
4 eetl olijfolie
300 g couscous
400 ml hete kippenbouillon
200 g gedroogde tomaten, in stukjes
4 perziken, in stukjes
4 eetl honing
paar blaadjes munt, grofgesneden
peper en zout


Bereiding

  1. Meng de kip met de helft van het citroensap, 1 eetlepel olie, peper en zout. Verhit een koekenpan en bak de kip gaar.
  2. Schenk de bouillon over de couscous en laat afgedekt 10 minuten staan.
  3. Roer de couscous los met een vork en voeg de honing, de rest van het citroensap en olie toe.
  4. Schep de couscous op een schaal en verdeel de kip en de overige ingrediënten erover.



Dit artikel delen?