Terug Lees dit artikel

Drumsticks met chilipeper, paprika en tomaat

Drumsticks met chilipeper, paprika en tomaat


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Maak met een scherp mes 2-3 inkepingen in elke drumstick en wrijf ze in met een mengsel van gember, knoflook en zout.
  2. Maak in de keukenmachine - of met een vijzel - een pasta van de helft van de ui, de koriander en de chilipepers. Bedek de drumsticks hiermee.
  3. Verwarm de olie in een pan en fruit de rest van de ui. Voeg de drumsticks toe en bak op hoog vuur rondom bruin. Zet het vuur klein en laat ze afgedekt in ca. 30 minuten gaar worden. Neem de drumsticks daarna uit de pan en houd ze warm.
  4. Roerbak de tomaten, paprika’s en lente-ui kort in dezelfde pan.
  5. Schep de gebakken groenten op een schaal, leg de drumsticks er bovenop en bestrooi met koriander en lente-ui.



Dit artikel delen?