Terug Lees dit artikel

Edamameburger met peulensalade en roergebakken paksoi

Edamameburger met peulensalade en roergebakken paksoi


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Laat de edamamebonen goed uitlekken in een vergiet, doe ze vervolgens in een de foodprocessor en puls het tot dat bijna een gladde massa is. Voeg vervolgens rundergehakt, ei, knoflook, gemberpoeder, chilipoeder, paneermeel, sesamzaad, zout en peper toe. Puls het nogmaals zodat alles is opgenomen en dat er een samenhangende massa ontstaat.
  2. Vorm van het bruine bonen gehakt vier burgers en laat ze 30 minuten opstijven in de koelkast.
  3. Verhit de zonnebloemolie in een ruime bakpan en bak de hamburgers ca. 5 minuten per kant goudbruin en tot ze gaar zijn.


Serveertip: lekker met rauwe peulen en tauge met een gembermarinade en goa boa buns en roergebakken paksoi in reepjes



Dit artikel delen?