Terug Lees dit artikel

Filodeegbuideltje gevuld met wortel- pastinaakstamppot

Filodeegbuideltje gevuld met wortel- pastinaakstamppot


Voor 8 buideltjes


Bereiding

  1. Verhit de oven op 180 graden.
  2. Kook de pastinaak samen met de wortel en zoete aardappels gaar.
  3. Giet af en stoom ze kort droog.
  4. Stamp de groenten en voeg de feta en het (rauwe) ei toe.
  5. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Schep een flinke lepel stamppot op 2 vellen filodeeg en knoop het buideltje dicht met een slagerstouw. Herhaal dit met de andere vellen filodeeg.
  7. Leg de buideltjes op een met bakpapier bekleed ovenplateau en smeer met een kwastje de buitenkant in met olijfolie.
  8. Strooi de karwijzaadjes vervolgens over de buideltjes.
  9. Bak de buideltjes in circa 15 minuten goudbruin in de oven.



Dit artikel delen?