Frisse salade met gerookte forel, rode ui, appel en dille
        
    
    
                    Frisse salade met gerookte forel, rode ui, appel en dille
                    
                    Voor 4 personen
                    
    
            	        - 1 krop eikenbladsla, gewassen en grof gesneden
 
                    	        - 200 g gerookte forel, in stukjes geplukt 
 
                    	        - 1 rode ui, in dunne halve ringen 
 
                    	        - 1 appel, vlak voor bereiding in reepjes gesneden met schil
 
                
                    
                    Voor de dressing
                    
    
            	        - 2 eetl fijngehakte dille 
 
                    	        - 1 eetl grove mosterd 
 
                    	        - 3 eetl zonnebloemolie 
 
                    	        - 1 eetl witte wijnazijn 
 
                    	        - zout en zwarte peper gemalen
 
                
                    
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Maak een dressing van alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.
 
                    		                    	        - Hussel de eikenbladsla met de gerookte forel, rode ui en appel in een saladekom. Giet de dressing erover en mix het goed door elkaar. Verdeel over 4 borden.