Fusion vegan andijviestamppot
        
    
    
                    Fusion vegan andijviestamppot
                    
                    Voor 4 personen
                    
    
            	        - 1 aardappel, in blokjes 
- 1 zoete bataat of halve knolselderij, in blokjes 
- Italiaanse kruiden
- peper en zout 
- 300 g andijvie, grofgesneden
- 200 g tempeh, in blokjes 
- 2-3 teentjes knoflook
- ½ rode peper 
- 1 eetl sojasaus 
- 1 eetl ketjap
- ½ rode paprika, fijngesneden
- groene olijven met knoflook, fijngesneden, of zwarte olijven, fijngesneden
- ¼ limoen, in partjes
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Kook de aardappel en zoete bataat. Stamp fijn en breng op smaak met peper, zout en Italiaanse kruiden. Verdun eventueel met water. Voeg de andijvie aan de puree toe.
- Bak de tempeh met de knoflook, rode peper, sojasaus en ketjap. 
- Serveer de stamppot met de tempeh en garneer met paprika, olijven en limoen.
                    
                    
                            
    
    
        
    
    
                    