Terug Lees dit artikel

Gado Gado – Gemengde groenten met pindasaus

Gado Gado met pindasaus


Voor 3-4 personen

Bereidingstijd: 30 minuten



Voor de pindasaus



Bereiding

  1. Kook of blancheer alle groenten en de aardappels beetgaar (harde soorten eerst). Snijd de aardappels in plakjes.
  2. Kook de eieren hard, pel ze en snijd ze in kwarten.
  3. Leg de warme groenten, aardappels en eieren op een schaal.
  4. Breng voor de pindasaus de bouillon samen met de chilipepertjes aan de kook. Voeg de pindakaas in delen toe en roer voortdurend tot je een gebonden saus hebt.
  5. Meng de goela djawa en de azijn erdoor en roer tot de goela djawa is opgelost. Proef en breng indien nodig op smaak met nog een beetje azijn en/of goela djawa.
  6. Schep de saus over de groenten en serveer lauwwarm met kroepoek en gebakken uitjes.