Terug Lees dit artikel

Gamberoni con zucchine (gamba’s met courgette)

Gamberoni con zucchine (gamba’s met courgette)



Bereiding

  1. Maak een marinade van 6 eetl olijfolie, het citroensap, de peterselie, de knoflook en de rode peper.
  2. Leg de courgette erin. Laat 30 minuten staan.
  3. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook en voeg de wijnazijn toe.
  4. Blancheer hierin de gamba’s 30-40 seconden. Dep ze voorzichtig droog met keukenpapier en doe ze in een ruime kom.
  5. Giet de sherry en de resterende olijfolie over de garnalen. Meng alles goed door elkaar.
  6. Serveer de gamba’s op een bedje gemarineerde courgette. Garneer met de paprika.


*Rooster de paprika ongeveer 20 minuten in een oven van 220°C, tot het vel zwarte blazen laat zien. Laat afkoelen en trek het velletje eraf.



Dit artikel delen?