Gegrilde little gem, rode paprika en gekookte eitjes
Gegrilde little gem, rode paprika en gekookte eitjes
Voor 2 personen
- 2 st Little gem, gehalveerd en gewassen
- 2 eetl olijfolie
- 100 g gegrilde paprika, in reepjes gesneden
- 6 filets ansjovis
- 1 eetl kappertjes, grof gehakt
- 2 st eieren, zacht gekookt
- 3 eetl mosterd-dille dressing
- 1 eetl bieslook, fijn gesneden
- zout en peper gemalen
Bereiding
- Verhit een grillpan op hoog vuur. Smeer aan de snijkant van de romaanse sla de olijfolie en grill ze kort ca. 1 min. per kant in de grillpan.
- Leg de gegrilde romaanse salade op een bord en garneer met de gegrilde paprika, ansjovis, kappertjes.
- Snijd de eieren in partjes, voeg zout en peper toe en leg ze ook op het bord. Maak het af met de mosterd-dille dressing en fijngesneden bieslook.