Gepaneerd geitenkaasje met Chinese kool
Gepaneerd geitenkaasje met Chinese kool
Voor 4 personen
- 4 zachte geitenkaasjes à 125 g
- 1 ei, losgeklopt
- 100 g amandelen, fijngemalen
- 2 eetl olijfolie
- 8 stronkjes witlof, blaadjes losgehaald
- 1 Chinese kool, in reepjes
- 1 theel mosterd
- zout en peper
Bereiding
- Haal de kaasjes door het losgeklopte ei en wentel ze daarna door de gemalen amandelen.
- Verhit 1 eetlepel olijfolie in een ruime koekenpan of wok en roerbak de blaadjes witlof en de Chinese kool ca. 5 minuten. Roer de mosterd erdoor en bestrooi met peper en een beetje zout.
- Verhit de resterende olijfolie in een koekenpan en bak de geitenkaasjes aan beide kanten snel bruin.
- Verdeel de kool en witlof over vier borden en leg de geitenkaasjes erbovenop.