Gerookte vis met gemarineerde bietjes en appel-mierikswortelsaus
        
    
    
                    Gerookte vis met gemarineerde bietjes en appel-mierikswortelsaus
                    
                    Voor 4 personen
                    
    
            	        - 1 appel, geschild, klokhuis eruit en in kleine blokjes 
 
                    	        - 1 potje (180 g) sandwichspread appel-mierikswortel
 
                    	        - 2 gekookte rode bieten, in partjes
 
                    	        - 2 eetl balsamicoazijn
 
                    	        - 1 eetl olijfolie
 
                    	        -  peper en zout
 
                    	        - 190 gram gerookte visschotel bestaande uit forel, zalm en makreel 
 
                    	        - 1 rode ui, in dunne halve ringen
 
                    	        - handje gemengde sla
 
                
                    
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Meng de blokjes appel door de appel-mierikswortelspread. 
 
                    		                    	        - Marineer de bietjes in een mengsel van balsamicoazijn, olijfolie, peper en zout. 
 
                    		                    	        - Haal de vis uit de verpakking en controleer op graatjes.
 
                    		                    	        - Maak de borden op met de vis, bietjes, ui en sla en een lepel appel-mierikswortelsaus.