Terug Lees dit artikel

Hartige taart met ansjovis, tomaat en zoete paprika

Hartige taart met ansjovis, tomaat en zoete paprika


Voor een springvorm van 26 cm doorsnee


Bereiding

  1. 1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. 2. Bekleed de vorm met het bladerdeeg, prik gaatjes in de bodem en strooi
  3. er een beetje paneermeel of bloem op (zo blijft de bodem stevig).
  4. 3. Leg de ansjovisjes op de repen paprika en rol op.
  5. 4. Vul de taart met de rolletjes, leg de tomaat ertussen, bestrooi met kappertjes en zet 10 minuten in de oven.
  6. 5. Verlaag de temperatuur tot 150°C en bak de taart in 25 minuten gaar.


*Leg rode paprika’s op een flink stuk aluminiumfolie in een voorverwarmde oven van 200°C. Pof ze gedurende 30 minuten, haal ze uit de oven en vouw de folie erover dicht. Laat de paprika’s zo afkoelen en verwijder daarna het velletje, steel en zaadlijsten.



Dit artikel delen?