Terug Lees dit artikel

Hartige taart met courgette en restjes groenten

Hartige taart met courgette en restjes groenten


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en laat het hartigetaartdeeg ontdooien.
  2. Bekleed de springvorm met het hartigetaartdeeg en bestrooi de bodem met paneermeel.
  3. Bak de ui en knoflook glazig in een koekenpan met 1 eetl olie.
  4. Voeg de courgette toe en bak deze in 5 minuutjes beetgaar. Bestrooi met tijm, zout en peper.
  5. Voeg de groenterestjes toe en bak deze nog een paar minuutjes mee.
  6. Klop de eieren los met een vork en meng dit door de sojaroom. Voeg de helft van de kaas toe en breng op smaak met zout en peper.
  7. Schep het groentemengsel in de springvorm. Giet het eiermengsel erover en bestrooi de taart met de rest van de kaas.


Tip: Serveer de taart met een frisse salade van sla en komkommer.



Dit artikel delen?