Hartige taart met regenboogpeen en brie
        
    
    
                    Hartige taart met regenboogpeen en brie
                    
                    Voor 4 personen
                    
    
            	        - quichedeeg 1 rol
 
                    	        - eieren, 3
 
                    	        - kookroom of cuisine naar keuze, 150 ml
 
                    	        - tijmblaadjes 2 eetl, grof gehakt
 
                    	        - zout en peper, gemalen
 
                    	        - regenboogpenen 8, in dunne, in lange plakken van 2 mm gesneden
 
                    	        - brie rouge 200 g, in plakken
 
                    	        - ook nodig: taart- of quichevorm van 24 cm, ingevet
 
                
                    
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Verwarm de oven voor op 200°C. 
 
                    		                    	        - Bekleed de vorm met het quichedeeg en prik er gaatjes in. 
 
                    		                    	        - Meng de eieren, kookroom, tijm door elkaar en voeg er zout en peper aan toe. 
 
                    		                    	        - Leg de wortelplakken in een spiraal in de vorm, begin aan de buitenkant en werk vervolgens helemaal naar binnen.
 
                    		                    	        - Giet het eimengsel over de wortels en verdeel de brieplakjes erover. 
 
                    		                    	        - Bak de quiche ca. 30 in de oven.