Havermout-ricottabowl met banaan en sinaasappel
Havermout-ricottabowl met banaan en sinaasappel
Voor 2 bowls
- 100 g havermout
- 280 ml amandeldrink
- 240 ml water
- zout
- 125 g ricotta
- 1 banaan, in partjes
- 1 sinaasappel, geschild in plakjes
- paar druppels honing
- 1 eetl Superfoodies Red Granola Goji & Acai
Bereiding
- Kook de havermout met de amandeldrink, het water en een klein beetje zout tot een dikke pap, dat duurt ca. 15 minuten*. Voeg extra water toe als het te dik is.
- Meng de ricotta door de havermout en schep alles in een kom.
- Top met banaan, sinaasappel, granola en wat druppels honing
*Als je hele havermoutvlokken gebruikt dan is de kooktijd 15 minuten. Gebruik je gebroken of fijne havermout, dan hoef je maar 5 minuten in het pannetje te roeren.