Hartige taartjes met ratatouille en champignons
Hartige taartjes met ratatouille en champignons
Voor 6 taartjes
- 1 pak glutenvrij bladerdeeg
- ½ eetl olijfolie
- 1 teentje knoflook, kleingesneden
- ½ ui, fijngesnipperd
- 150 g champignons, in kwarten
- 1 courgette, in plakjes en plakjes in kwarten
- 1 rode paprika, zaadlijst verwijderd en in blokjes
- zout en peper
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200ºC.
- Smeer 6 kleine quichevormpjes in met een beetje olie. Bekleed ze met het bladerdeeg en prik gaatjes in de bodem.
- Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de knoflook en de ui enkele minuten. Voeg de
- champignons toe en bak al roerend bruin. Schep de courgette en paprika erdoor en bak kort mee; voeg zout en peper naar smaak toe en haal van het vuur.
- Verdeel het groentemengsel over de taartjes en druk aan.
- Bak de taartjes ± 15 minuten in de oven tot het deeg mooi knapperig en gaar is.