Auberbinetaartje (Melanzane al Forno)
Auberginetaartje (Melanzane al Forno)
Voor 2 personen
- 1 aubergine, in dunne plakken
- 1 courgette, in dunne plakken
- 4 trostomaten, in dunne plakken
- 2 eet olijfolie
- 1 bol mozzarella, in dunne plakken
- 50 g geraspte kaas
- Peper en zout
- oregano
Bereiding
- Rooster de aubergine en courgette (los van elkaar) goudbruin in 1 eetlepel olijfolie.
- Bouw een taartje in laagjes en steek vast met een prikker. Eerst aubergine, geraspte kaas, courgette, geraspte kaas, plak tomaat, mozzarella. Bestrooi met peper en zout en oregano naar wens.
- Sluit af met mozzarella en gratineer 7 minuten in de oven (200 graden)
Lekker met spaghetti met rode peper, knoflook en olijfolie.