Rijstvelloempia’s gevuld met raapstelen, gerookte forel en wortel met een munt-korianderdip
Rijstvelloempia’s gevuld met raapstelen, gerookte forel en wortel met een munt-korianderdip
Voor 2 personen
- 100 graapstelen, gewassen en grof gesneden
- 50 g wortel, geraspt
- 25 g glasnoedels, gekookt
- 75 g gerookte makreelfilet
- 6/8 st rijstvellen
- 1 eetl munt, fijngehakt
- 2 eetl koriander, fijngehakt
- 75 ml zoute sojasaus
- 50 ml ketjap manis
- 25 ml zonnebloemolie
Bereiding
- Meng voor de dip de munt, koriander, sojasaus, ketjap manis en koriander.
- Meng voor de vulling de raapstelen, geraspte wortel, glasnoedels en makreel en voeg 2 eetl van de sojadip toe aan de vulling.
- Bevochtig de rijstvellen los van elkaar met lauw water, leg ze daarna op de werkbank met 2 eetl vulling in het midden. Vouw de zijkanten dicht en rol ze op, herhaal dit met alle vellen.