Terug Lees dit artikel

Kaas-courgettetaart

Kaas-courgettetaart


Voor 1 taart


Bereiding

  1. Bereid een taartvorm voor met bladerdeeg (smeer taartvorm eerst in met olijfolie of gebruik bakpapier), bladerdeeg wordt uiteindelijk over de bovenkant van de taart gevouwen.
  2. Snijd de courgette in schijfjes en plaats in taartvorm
  3. Snijd de ui in kleine stukjes. Fruit ui toe, bak tot gaar. Strooi in bakvorm over de courgette.
  4. Rooster de pijnboompitten lichtjes in een pan
  5. Snijd de kaas in plakken en verdeel over de broccoli in de taartvorm
  6. Meng de eieren met Italiaanse kruiden (en peper naar smaak) met fijngehakte knoflook en giet over de broccoli en kaas in de taartvorm
  7. Strooi geroosterde pijnboompitten erover.
  8. Bak voor 45 minuten à 200 graden in een voorverwarmde oven. Leg desnoods een vel aluminiumfolie losjes over de vorm om te voorkomen dat de bladerdeeg aan de bovenkant verbrandt.
  9. Garneer met rucola.