Knolselderij-pompoenstamppot met gerookte feta en geroosterde walnoten
Knolselderij-pompoenstamppot met gerookte feta en geroosterde walnoten
Voor 4 personen
- knolselderij 1 st, ca 800 g, geschild en in stukken
- pompoen blokjes 800 g
- amandelmelk 100 ml
- olijfolie 50 ml
- citroen 1 st, alleen de geraspte schil
- gerookte feta 150 g, gebrokkeld
- walnoten 100 g, geroosterd
- zout en peper gemalen
Bereiding
- Kook de knolselderij en pompoen blokjes gaar ca. 20 in een ruime pan met water en zout. Giet de knolselderij en pompoen af als ze gaar zijn en stoom ze kort droog.
- Stamp de knolselderij en pompoen grof en voeg gelijktijdig de amandelmelk en olijfolie toe. Maak de stamppot op smaak met de geraspte citroenschil, zout en peper.
- Verdeel de stamppot over 4 borden en garneer het met de gerookte feta en geroosterde walnoten.