Koolrabistrudel met oesterzwam en fenegriekkaas
Koolrabistrudel met oesterzwam en fenegriekkaas
Ingrediënten
- 6 vellen bladerdeeg, ontdooid
- 500 g koolrabi, geschild, in dunne plakken
- 150 g oesterzwammen, in reepjes
- 1 teentje knoflook
- 1 rode ui, in ringen
- 120 g fenegriekkaas, in stukken
- 1 ei, gesplitst
- peper en zout
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bak de oesterzwammen ongeveer 5 minuten met knoflook, peper en zout.
- Rol het bladerdeeg tussen twee vellen bakpapier uit tot een dunner deeg.
- Leg in het midden van het deeg de oesterzwammen, kaas en ui tussen de plakken koolrabi.
- Vouw de flappen bladerdeeg naar het midden en bestrijk het deeg met de eidooier.
- Bak de strudel 45 minuten in de oven.
-