Strudel met koolrabi, oesterzwammen en fenegriekkaas
        
    
    
                    Strudel met koolrabi, oesterzwammen en fenegriekkaas
                    
                    Ingrediënten
                    
    
            	        - 6 vellen bladerdeeg, ontdooid
- 500 g koolrabi, geschild, in dunne plakken
- 150 g oesterzwammen, in reepjes 
- 1 teentje knoflook
- 1 rode ui, in ringen
- 120 g fenegriekkaas, in stukken
- 1 ei, gesplitst 
- peper en zout
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Verwarm de oven voor op 180°C. 
- Bak de oesterzwammen ongeveer 5 minuten met knoflook, peper en zout. 
- Rol het bladerdeeg tussen twee vellen bakpapier uit tot een dunner deeg. 
- Leg in het midden van het deeg de oesterzwammen, kaas en ui tussen de plakken koolrabi. 
- Vouw de flappen bladerdeeg naar het midden en bestrijk het deeg met de eidooier.
- Bak de strudel 45 minuten in de oven. 
-  
                    
                    
                            
    
    
        
    
    
                    