Terug Lees dit artikel

Lasagne met drie kazen

Lasagne met drie kazen


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui glazig. Voeg de knoflook toe en bak kort mee.
  3. Roer de stukjes champignon, chilipeper, rode en groene paprika erdoor. Bak al omscheppend op hoog vuur ca. 1 minuut en voeg vervolgens de tomaten en het tomatensap toe. Roer goed door, temper het vuur en laat de tomatensaus ca. 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Vet een ovenschaal in met olijfolie en bedek de bodem met een laagje tomatensaus. Leg hierop een laag lasagnebladen, en schep er een laag tomatensaus op. Verdeel hierover een dun laagje geitenkaas, gevolgd door een laag lasagne, een laag tomatensaus en een laagje oude kaas. Ga zo door met het vullen van de schaal en eindig met een laagje tomatensaus met daarop een laag Parmezaanse kaas.
  5. Bak de lasagne in de oven in ± 30 minuten goudbruin en gaar.



Dit artikel delen?