Linzengerecht met pruimen
        
    
    
                    Linzengerecht met pruimen
                    
                    Voor 2 personen
                    
    
            	        - 2 uien, gesnipperd
- knoflookpoeder naar smaak
- olie om te bakken
- 1 zak linzen-granenmix (Danival)
- 250 ml groentenbouillon (blokje)
- 1 pot linzen, uitgelekt
- 4 pruimen, in reepjes
- 2 eetl rozijnen
- handje munt
- 25 g feta, verkruimeld
- zout en peper
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Fruit de uien en de knoflook in wat olie. 
- Verwarm de linzen-granenmix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg de bouillon en de linzen toe.
- Voeg de pruimen toe en warm goed door.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Serveer in 2 kommen met de verse munt en verkruimelde feta.
                    
                    
                            
    
    
        
    
    
                    