Maaltijdsalade met bloemkool, sinaasappel en (plantaardige) baconreepjes
        
    
    
                    Maaltijdsalade met bloemkool, sinaasappel en (plantaardige) baconreepjes
                    
                    Voor 4 personen
                    
    
            	        - bloemkool 1, in roosjes verdeeld en roosjes in plakken van ca. 3 mm dik gesneden
- sinaasappels 2, rasp en sap
- zout snufje
- amandelen 150 g
- (plantaardige )baconreepjes  180 g 
- Parm à Zaan (vegan strooi-parmezaan) 65 g 
- spinazie 100 g, gewassen en gedroogd
- kappertjes 2 eetl
- rode ui 1, in halve ringen
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Leg de bloemkoolplakjes in een slakom. Meng het sap en rasp van de sinaasappels erdoor en een snufje zout en laat marineren. 
- Rooster de amandelen in een koekenpan op laag vuur (ca. 5 minuten). 
- Bereid de baconreepjes zoals op de verpakking staat aangeven. 
- Hussel alle ingrediënten elkaar en serveer.
                    
                    
                            
    
    
        
    
    
                    