Terug Lees dit artikel

Mediterraan vispannetje met knolselderijpuree en witlof

Mediterraan vispannetje met knolselderijpuree en witlof


Voor het vispannetje


Bereiding

  1. Verhit de olie in een pan en bak de ui glazig. Voeg paprika, tomaat, olijven en tomatenpuree toe en bak 1 minuut mee.
  2. Roer de visbouillon/fond erdoor en laat 2 minuten trekken op heel laag vuur.
  3. Schep de vis, bonen en oregano erdoor en laat 5 minuten garen. Meteen serveren.


Voor de knolselderijpuree


Bereiding

  1. Kook de knolselderij en aardappels samen gaar.
  2. Giet af en stamp fijn met de knoflook, olie, peper en zout. Maal er extra peper over.


Voor de gesmoorde witlof


Bereiding

  1. Verwarm de olijfolie en roer de sojasaus erdoorheen.
  2. Leg de witlof op de snijkant in de pan en smoor tot deze gaar is.



Dit artikel delen?