Noedels met gemarineerde tofu
Noedels met gemarineerde tofu
Voor 4 personen
- 200 g eier-of rijstnoedels
- 1 eetl sojasaus
- 3 eetl vissaus
- 200 g tofoe, in blokjes
- 1 eetl olijfolie
- 200 g broccoli, in roosjes
- 1 lente-ui, in stukken
- 1 rood chilipepertje, zaadlijst verwijderd in dunne ringetjes
- 1 rode paprika, in repen
- 1 aubergine, in blokjes
- 1 eetl Thaise rode currypasta
- 50 g pinda’s
Bereiding
- Bereid de noedels zoals is aangegeven op de verpakking.
- Meng de sojasaus met de vissaus en schep de tofoe er voorzichtig door. Laat 1 uur marineren.
- Verhit de olie in een wok. Voeg de broccoli, de lente-ui, de chilipeper, de chilipepertje, de paprika en de aubergine toe en roerbak ongeveer 1 minuut.
- Haal de tofoe uit de marinade (bewaren) en bak een minuut mee met de groenten. Roer de currypasta, het marinadevocht en de pinda’s erdoor.
- Schep de noedels voorzichtig door het tofoemengsel, warm goed door en serveer direct.