Notenbrood met mandarijn en kip
Notenbrood met mandarijn en kip
Voor 16 hapjes
- 4 sneetjes notenbrood
- 1 kippenbout
- ½ stengel bleekselderij,
- fijngesneden
- olijfolie
- 1 mandarijn, in stukjes
- 1 eetl walnoten, grof gehakt
- 1 eetl mayonaise
- 16 walnoten, heel
- peper en zout
Bereiding
- Kruid de kippenbout met zout en peper en bak hem aan in wat olie. Zet het vuur lager en gaar de bout in ongeveer 1 uur.
- Haal het vlees van het bot en snij het fijn. Meng het met de mandarijn, gehakte walnoot, bleekselderij en mayonaise.
- Snij de sneetjes brood in 4 stukken. Smeer ze aan beide kanten in met olijfolie en rooster ze in een oven van 200°C.
- Schep het kipmengsel op de toastjes en garneer met walnoten.