Pasta met spitskool, tomaatjes en scholfilet
        
    
    
                    Pasta met spitskool, tomaatjes en scholfilet
                    
                    Voor 4 personen
                    
    
            	        - 320 g penne
- 1 spitskool, in reepjes
- 4 tomaatjes, doormidden
- 400 g scholfilet
- 1 eetl olijfolie
- 1 theel Italiaanse kruiden
- 1 theel kerrie
- Peper en zout
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Roerbak de spitskool in de olijfolie met kerrie en Italiaanse kruiden.
- Roerbak de tomaatjes even mee.
- Bak in een andere pan de vis in 1 eetl olijfolie in 3 min bruin, en draai nog 1 min om.
- Serveer de penne met de spitskool, tomaatjes en daar bovenop de vis.
                    
                    
                            
    
    
        
    
    
                    