Penne met paprika-courgettesaus
Penne met paprika-courgettesaus
Voor 4 personen
- 1 eetl olijfolie
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 groene paprika, zaadlijsten verwijderd en in kleine stukjes
- 2 courgettes, in kleine blokjes
- 1 blik gepelde tomaten
- 400 g penne (of andere pasta)
- 4 eetl zwarte olijven zonder pit
- 2 eetl kappertjes
- 100 ml melk
- handvol geraspte (oude) kaas
Bereiding
- Verwarm de olie in een pan en bak de knoflook, paprika en courgette ca. 1 minuut.
- Roer de tomaten erdoor en laat op laag vuur ca. 20 minuten pruttelen.
- Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng de olijven, kappertjes en melk door de pastasaus en kook nog 1 minuut door.
- Verdeel de pasta over 4 borden of schaaltjes. Schep de saus erop en bestrooi met geraspte kaas.