Peterselieflensjes met groenten
Peterselieflensjes met groenten
Voor de flensjes
- 125 g bloem, gezeefd
- bosje peterselie, fijngehakt
- 250 ml amandeldrink
- 1 ei
- zout
- 1 eetl kokosolie
Voor de vuling
- 100 g peultjes, schoongemaakt
- 250 g groene asperges, harde stukje afgesneden
- 100 g sperzieboontjes, schoongemaakt
- 1 wortel, in lange reepjes
- (of andere groenten naar keuze, in totaal ca. 500 g)
- optioneel: zout naar smaak
Bereiding
- Meng voor de flensjes de bloem, peterselie, amandeldrink en ei goed door elkaar en voeg een snufje zout toe. Zet opzij.
- Kook voor de vulling de groenten beetgaar en houd ze warm.
- Smelt de kokosolie in een koekenpan en roer door het flensjesbeslag (zo hoef je bij het bakken geen of weinig vet te gebruiken).
- Bak 4 mooie flensjes van het beslag, leg ze op een bord, verdeel de groenten erover en rol op.