Pitabroodjes met paprikaragout
Pitabroodjes met paprikaragout
Voor 4 personen
- 4 pitabroodjes
- ¼ gele paprika, in blokjes
- 1 rode paprika, in blokjes
- 1 eetl olijfolie
- 100 g kipfilet, in reepjes
- 2 lente-uitjes, in ringen
- 100 g champignons, in plakjes
- 1 dl room
- 1 eetl peterselie, fijngesneden
- zout en peper
- 100 g gemengde sla, fijngesneden
Bereiding
- Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilet met de lente-ui, champignons en paprika 2 minuten op hoog vuur.
- Blus af met de room en laat nog 2 minuten zachtjes pruttelen. Roer er de peterselie door en breng op smaak met zout en peper.
- Verwarm de pitabroodjes in de oven en snijd ze open.
- Vul ze met de sla en verdeel de ragout erover.