Pizza met tomaat en rucola
Pizza met tomaat en rucola
Voor 2 pizza's
- 1 eetl olijfolie
- 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- 1 ui, gesnipperd
- 1 blik gepelde tomaten (400 g)
- 2 theel Italiaanse kruiden
- 1 eetl tomatenpuree
- 2 pizzabodems of pizzadeeg
- 2 bolletjes mozzarella, in plakjes
- 3 vleestomaten, plakjes
- 75 g rucola
- Peper en zout
Bereiding
- Verwarm de olie en fruit tomatenpuree, knoflook en ui.
- Voeg de kruiden en de gepelde tomaten toe en breng aan de kook. Laat pruttelen tot de saus indikt.
- Pureer met de staafmixer en maak op smaak met zout en peper.
- Verwarm de oven en bestrijk de pizzabodems of het deeg met de saus.
- Beleg met mozzarella en tomaat en bak krokant (zie verpakking).
- Garneer met rucola en serveer.