Portobello gevuld met Chinese groente
Portobello gevuld met Chinese groente
Voor 4 personen
- 4 grote portobello’s
- 100 g taugé
- 1 prei, in ringetjes
- 1 winterwortel, in reepjes
- 1⁄2 paksoi, in reepjes
Voor de vinaigrette
- 3 eetl sojasaus
- 1 eetl truffelolie (of theel sesamolie)
- 1 eetl olijfolie
- 2 eetl bieslook, gehakt
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 170°C.
- Snijd de steeltjes uit de portobello’s, hak deze fijn en bak ze samen met de overige groenten tot al het vocht is verdampt.
- Klop voor de vinaigrette de sojasaus samen met de truffel- en olijfolie door elkaar en voeg de bieslook toe.
- Vul de portobello’s met het groente-mengsel en zet ze ca. 20 minuten in de oven.
- Serveer de soja-truffel-vinaigrette apart.