Raapstelenstamppot met geitenkaas, tomaatjes en pijnboompitten
        
    
    
                    Raapstelenstamppot met geitenkaas, tomaatjes en pijnboompitten
                    
                    Voor 4 personen
                    
    
            	        - 1 kg aardappelen (of zoete bataten), geschild en in stukjes 
- 100 g pijnboompitten 
- 1 theel olijfolie 
- 300 ml (soja)melk 
- 1 teentje knoflook, geperst
- peper en zout
- 2 bosjes raapstelen, gewassen en gedroogd
- 100 g verse geitenkaas, in stukjes 
- 100 g zongedroogde tomaten, in reepjes
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Kook de aardappelen in ca. 10 minuten gaar. 
- Rooster intussen de pijnboompitten goudbruin in een theelepel olijfolie in een koekenpan. Zet opzij.
- Verwarm de melk met de geperste knoflook, peper en zout.
- Stamp de afgegoten aardappelen, giet de melk erbij en stamp alles door elkaar met de pureestamper.
- Voeg de raapstelen toe en laat kort slinken terwijl je de stamppot omschept. Voeg de geitenkaas toe en meng er tot slot de zongedroogde tomaten en de pijnboompitten door.
                    
                    
                            
    
    
        
    
    
                    