Ravioli ricotta & spinazie met artisjok en citroen
Ravioli ricotta & spinazie met artisjok en citroen
Voor 4 personen
- 280 g artisjokharten in olie
- 1 prei, in dunne ringen
- 1 knoflook, grof gehakt
- 3 eetl roomkaas
- 1 citroen, geraspt en uitgeperst
- 250 g ravioli ricotta & spinazie
- 2 eetl peterselie, grof gehakt
- 2 eetl Parmigiano Reggiano
Bereiding
- Giet de artisjokken af en bewaar wat van de olie. Halveer de artisjokharten.
- Verhit de olie van de artisjokken in een pan en bak hierin de prei en de knoflook 5 minuten. Roer de artisjokken, roomkaas en citroenrasp erdoor en warm goed door. Breng op smaak met zout en peper en citroensap.
- Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, voeg toe aan de pan met de artisjokken en meng goed door. Bestrooi met peterselie en parmezaan en serveer meteen.