Roergebakken snijbiet
        
    
    
                    Roergebakken snijbiet
                    
                    Voor 2 personen
                    
    
            	        - olijfolie 1 eetl
- ui 1, gesnipperd
- knoflook 2 teentjes, fijngehakt
- snijbiet 500 g, stengels en blad apart in grove repen gesneden
- peper en zout
- hardgekookte eieren 2, gepeld en in parten
- pijnboompitten 2 eetl, geroosterd in een droge koekenpan
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Verhit de olie in een bakpan of wok en roerbak hierin de ui met de knoflook en de stelen van de snijbiet ca. 5 minuten. 
- Voeg het snijbietblad toe en laat slinken, breng op smaak met peper en zout.
- Bestrooi met pijnboompitten, leg de partjes ei erop en serveer meteen.
                    
                    
                            
    
    
        
    
    
                    