Terug Lees dit artikel

Romige pastinaaksoep met pastinaakkrullen

Romige pastinaaksoep met pastinaakkrullen


Voor 4 personen


Bereiding soep

  1. Schil de pastinaak en snijd deze in stukjes.
  2. Verhit de boter of kokosolie en bak de ui, knoflook en pastinaak. Even aan.
  3. Voeg geleidelijk de bouillon toe.
  4. Laat de soep op laag vuur ca. 20 minuten doorkoken. Wanneer de pastinaak voldoende zacht is kan de soep worden gepureerd.
  5. Voeg eventueel zout en/of peper toe.


Pastinaakkrullen


  1. Snijd dunne plakken van de pastinaak met behulp van een dunschiller of kaasschaaf.
  2. Verhit een ruime hoeveelheid kokosolie in een pan en ‘frituur’ hierin de plakjes pastinaak.
  3. Dep de krullen af met wat keukenpapier.



Dit artikel delen?