Salade met kip, aardbei en gepofte boekweit
        
    
    
                    Salade met kip, aardbei en gepofte boekweit
                    
                    Voor 4 personen
                    
    
            	        - kipfilet met vel ca. 250 g
- cajunkruiden 1 eetl
- olijfolie 1 eetl
- bindsla (little gem) 2, in grove stukken
- tomaat Wild Wonders 200 g, gehalveerd
- rode ui 1, in dunne halve ringen
- aardbeien 200 g, in kwarten
- gepofte boekweit (Your Organic Nature) 2 eetl
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Leg de kipfilet tussen 2 vellen bakpapier en sla plat met een deegroller tot 2 cm dikte. Meng de cajunkruiden met de olie en smeer de kipfilet hiermee in.
- Verhit een grillpan en bak de kipfilet hierin in ca. 4 minuten per kant goudbruin en gaar.
- Meng intussen de sla met de tomaatjes, rode ui en aardbeien en verdeel over 4 borden. 
- Snijd de kipfilet in reepjes en verdeel over de salade. Bestrooi met gepofte boekweit.
                    
                    
                            
    
    
        
    
    
                    