Terug Lees dit artikel

Salade van eikenbladsla met koolrabi en jonge kaas

Salade van eikenbladsla met koolrabi en jonge kaas


Voor 4 personen


Bereiding

  1. Bak de glutenvrije ciabatta af zoals op de verpakking staat aangeven. Snijd door de helft en daarna overlangs in tweeën.
  2. Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
  3. Klop in een kommetje een dressing van citroensap, olijfolie en cajunkruiden.
  4. Schil de koolrabi’s en snijd in blokjes. Meng de koolrabi met 1 eetlepel dressing.
  5. Bestrijk de 4 stukken brood dun met dressing. Leg op een bakplaat onder de hete grill en laat in ca. 2 minuten goudbruin kleuren.
  6. Verdeel de eikenbladsla, koolrabi en kaasblokjes over 4 borden en besprenkel met de rest van de dressing. Serveer met het brood.



Dit artikel delen?