Salade van gebakken tomaat en aubergine
        
    
    
                    Salade van gebakken tomaat en aubergine
                    
                    Voor 4 personen
                    
    
            	        - 2 stevige aubergines, in kleine blokjes
- 1 eetl olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, uit de pers
- 500 g tomaten, in stukjes gesneden
- 2 eetl gehakte koriander
- zout en peper
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - 1. Verhit de olie en bak de aubergine in ca. 4 minuten rondom bruin. Roer regelmatig.
- 2. Voeg de ui, knoflook en tomaat toe en bak mee tot de ui zacht is.
- 3. Roer de koriander erdoor en breng op smaak met zout en peper. Schep alles in een zeef of vergiet en laat zo afkoelen
                    
                    
                            
    
    
        
    
    
                    