Salade van knolselderij met rauwe ham en walnoten
        
    
    
                    Salade van knolselderij met rauwe ham en walnoten
                    
                    Voor 2 personen
                    
    
            	        - 400 g knolselderij (schoongemaakt gewicht), in luciferreepjes
 
                    	        - 3 eetl olijfolie 
 
                    	        - zout en peper
 
                    	        - 150 g walnoten 
 
                    	        - 1 eetl volle yoghurt 
 
                    	        - 2 eetl mayonaise 
 
                    	        - 1 eetl truffelolie 
 
                    	        - rauwe ham 
 
                    	        - 4 stuks bindsla (little gem) of 1 krop Romaanse sla blaadjes losgehaald of in lange repen
 
                
                    
                    Bereiding
                    
	    
		                    	        - Verhit de oven voor op 180°C.  
 
                    		                    	        - Meng 2 eetlepels olijfolie door de knolselderijreepjes in een ovenschaal en breng op smaak met peper en zout.  Rooster kort in de oven, ca. 6 minuten. Haal eruit en rooster daarna de walnoten ca. 10 minuten in de oven in een schaal.  
 
                    		                    	        - Maak een dressing van de yoghurt, mayonaise en truffelolie. Meng de dressing door de sla en de knolselderij. Verdeel over 2 borden en leg de rauwe ram erbij. Bestrooi met walnoten.