Sheperds Pie met zoete aardappel
Sheperds Pie met zoete aardappel
Voor 4 personen
- 500 g zoete aardappel, geschild in stukken
- 500 g aardappelen, geschild, in kleinere stukjes
- Zout en peper
- 500 g kipfilet, in stukjes
- 1 ui, kleingesneden
- 1 teentje knoflook, kleingesneden
- 2 preien, in halve ringen
- 150 ml haver of soja cuisine
- 1 theel mosterd
- 2 takjes tijm,
- Broodkruim of paneermeel
Bereiding
- Kook de aardappelen en zoete aardappeenl gaar. Stamp fijn met scheut olijfolie, peper en zout.
- Bak de kip aan in een beetje olijfolie. Haal uit de pan.
- Bak in dezelfde pan daarna de ui, prei en knoflook glazig.
- Doe de kip terug in de pan, voeg room, tijm en mosterd toe en laat pruttelen tot d kip gaar is.
- Vet ene ovenschaal in, doe het kipmengsel onderin, bedek met de puree en het broodkruim. Druppel er wat olijfolie over en bak goudbruin in de oven (220 graden).